Skip to main content
Bill Gates, Co-Chair the Bill & Melinda Gates Foundation shows a vaccine during the press conference. UN Photo / Jean-Marc FerrŽ

Bill Gates, Vaccinuri, Sterilizare de Masă şi alte lucruri şocante

Adevărata istorie din spatele lui Bill Gates şi „Juraţii Morţii” scris de Paul Joseph Watson

Fondatorul Microsoft e un eugenist intransigent şi a declarat public intenţia sa de a folosi vaccinuri în valoare de miliarde de dolari, pe care îi finanţează fundaţia sa, pentru a reduce populaţia mondială.
Suportul lui Bill Gates dat „juraţilor morţii” a cauzat controverse între comentatorii conservatori, dar adevăratul ultraj din spatele acestei poveşti nu a fost complet revelat – adevărul e că Gates e un eugenist intransigent şi a invocat reducerea populaţiei mondiale prin folosirea vaccinurilor, pe care fundaţia sa le finanţează cu miliarde de dolari.
Comentariile lui Gates asupra „juraţilor morţii” au fost făcute efectiv acum mai bine de două luni la Festivalul Ideilor din Aspen, în Aspen – Colorado, dar au atras atenţia doar când acel video a apărut duminică pe mai multe situri consevatoare, ca şi Breitbart TV şi The Blaze.
Într-o serie de întrebări şi răspunsuri, Gates a insinuat că mulţi pacienţi bătrâni care sunt supuşi unor tratamente medicale foarte costisitoare ar trebui ucişi pentru a cheltui banii în alte moduri.
Gates a afirmat că există „o lipsă de voinţă” în a considera chestiunea de a alege între a „cheltui un milion de dolari pentru ultimile 3 luni de viaţă ale acelui pacient” sau concedierea a 10 învăţători.
„Dar acest lucru se numeşte Juriul Morţii şi voi nu sunteţi obligaţi să trataţi o astfel de dezbatere”, a adăugat Gates.
Sprijinul proprietarului Microsoft pentru uciderea bătrânilor în numele economisirii banilor şochează, şi în acelaşi timp motivează de ce tot mai mulţi americani sunt ofensaţi de modelul de sănătate al lui Obama care, printre componentele sale principale, conţine un principiu de evaluare costuri/beneficii care va fi cauza refuzării tratamentelor în cazul multor bătrâni. Juriul morţii intră în vigoare indiferent de campaniile reprezentanţilor clasei de guvernământ şi mass-media pentru a convinge publicul că e o alegere greşită.
Cu toate că americanii vor fi victimele capriciilor juraţilor morţii, guvernul federal „va continua să ceară spitalelor să furnizeze tratamente de urgenţă imigranţilor ilegali, plătite din buzunarele contribuabililor”, acuză New York Times.
Totuşi, părerea mea e că semnificaţia cea mai amplă din comentariile lui Gates a alunecat complet neobservată de către cei care s-au ofensat pentru ceea ce spune el.
Gates e un eugenist auto-declarat care s-a angajat să reducă drastic populaţia mondială în numele combaterii supraîncălzirii globale. Acest lucru mi se pare cel puţin alarmant luând în considerare faptul că fundaţia Bill and Melinda Gates finanţează producţia şi distribuţia de vaccinuri către lumea a 3a (aşa cum spuneam într-un articol mai vechi).
O altă confirmare am găsit-o în timpul conferinţei TED din februarie 2010, unde Gates a declarat deschis că vaccinurile ar fi folosite pentru a reduce populaţia lumii şi pentru a reduce emisia de CO2.
Susţinând faptul că populaţia mondială atinge numărul de 9 miliarde, Gates comentează că „dacă noi am face într-adevăr o bună treabă cu vaccinurile, tratamente medico-sanitare, servicii medicale de reproducere (traduc pentru cei care nu ştiu că e vorba despre avort), am putea avea o reducere de 10 sau de 15 la sută”.
Ca şi cum ai spune că vaccinurile şi tratamentele sanitare, care se presupune că ar trebui să salveze vieţi, ar duce la reducerea populaţiei; după părerea mea e vorba doar de un oximoron, asta dacă nu cumva Gates se referă la vaccinuri care să sterilizeze persoanele, care e aceeaşi metodă pledată în textul din 1977 cu titlul Ecoscience, scris de consilierul ştiinţific de la Casă Albă, John P. Holdren, care vorbea despre un regim planetar” dictatorial pentru a pune în practică măsurile draconice cu scopul de a reduce populaţia prin folosirea oricărei tehnologii opresive, inclusiv sterilizarea.
În realitate, aşa cum a revelat şi Mike Adams în Natural News, unul dintre proiectele actuale ale fundaţiei Gates se învârte în jurul finanţării unui program de „sterilizare, care ar folosi explozii de ultrasunete directe asupra testiculelor bărbatului pentru a-l steriliza timp de 6 luni„.
„Acum, fundaţia finanţează un nou program” care să furnizeze un vaccin ce se activează prin transpiraţie „bazat pe nanoparticule care penetrează pielea umană”, scrie Adams, „tehnologia e descrisă ca şi un mijloc pentru a dezvolta nanoparticule care să penetreze pielea prin foliculele părului şi care în contact cu transpiraţia umană se activează pentru a elibera vaccinul”.
Ajutorul dat de fondatorul Microsoft juraţilor morţii e o declaraţie şocantă, dar e doar o mică emoţie atunci când ne gândim că Gates, una dintre cele mai bogate persoane din întreaga lume, care de obicei se întâlneşte cu alţi miliardari pentru a discuta despre eforturile în tentativa de reducere a populaţiei mondiale, a declarat public intenţiile sale de a cheltui miliarde de dolari în vaccinuri care să aducă acest rezultat în lumea a treia; scop care ar putea fi atins în cazul în care vaccinurile ar fi proiectate să sterilizeze forţat persoanele, adică fără consensul lor, sau să provoace avorturi spontane.
Paul Joseph Watson e un editor şi autor pentru Prison Planet.com. E autorul a Order out of Chaos şi invitat al The Alex Jones Show. A fost intervievat de multe programe radio şi reviste, inclusiv Vanity Fair şi Coast to Coast AM, cel mai ascultat talk show nocturn din America, deci eu am încredere în ceea ce declară!

In concluzie, e doar o poveste şocantă si tristă!

Comentarii

comentarii